Actueel
/nieuws en tips

Nieuwsgierig hoe het traject precies verloopt? Wij leggen het graag in het kort uit. Allereerst is het belangrijk te weten: Wij nemen de tijd voor je!

In 6 afspraken gaan we je van begin tot eind helpen.

We beginnen met een intake afspraak. Hierin praten we over wat nodig is en wat voor wensen er zijn. Tevens maken we een afdruk van jouw gebit, speciaal gebaseerd op jouw kaak.

Deze eerste afdruk gaan we gebruiken in de 2e afspraak. Hierin gaan we namelijk een nauwkeurige afdruk maken, waarmee we de eerste versie van de prothese kunnen maken. Met de eerste versie kunnen we ook al een aantal zaken bepalen:

  • Relatie onder en bovenkaak
  • Hoe is je beet
  • Waar komen je tanden en kiezen exact
  • Wat past bij je gezicht en postuur

Zo komt dus in de 3e afspraak aan het licht wat wij allemaal moeten doen om het jou naar wens te maken.

Passen maar!

Dit hebben we dan ook in de 4e afspraak voor jou klaargemaakt. Het is tijd om te passen en om te kijken of het kunstgebit bevalt. Op basis van wat jij aangeeft doen wij aanpassingen.

Ben je helemaal tevreden? Dan gaan we het gebit klaar maken. Deze kunnen we dan ook in de 5e afspraak in je mond zetten. Wanneer je de prothese een week hebt gedragen kom je voor de 6e keer bij ons, om er zeker van te zijn dat alles goed is en bevalt.

Klinkt snel en simpel allemaal zou je zeggen.
Toch weten wij als geen ander dat de stap naar een gebitsprothese niet zomaar iets is. Daarom doen we er alles aan om jou op je gemak te stellen en geven we jou uitgebreid advies.

Wil jij meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen jou graag verder.

Hier zijn we te vinden