Het past altijd bij
Berends Tandprothetiek

Berends Tandprothetiek is de tandprothetische praktijk van Henk Berends. In onze praktijk zijn drie dingen van belang: tijd nemen, tijd maken en tijd hebben. Alleen zo kunnen we jou de volle aandacht geven, je op je gemak stellen én ervoor zorgen dat we jou naar alle tevredenheid een gebit aanmeten.

Het past altijd

Ons credo ‘Het past altijd’ mag je dan ook zowel letterlijk als figuurlijk nemen. We zijn pas tevreden als je gebitsprothese echt goed past en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je prothese aanvoelt als een echt gebit. En als dat niet zo is, schaven en vullen we net zo lang tot ‘ie wél goed past. Maar figuurlijk past het ook altijd; als je contact met ons opneemt of een afspraak bij ons hebt. We nemen namelijk de tijd om je vragen te beantwoorden, geven je uitgebreid advies en delen zoveel mogelijk informatie met je. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

meer over onze aanpak

Over Henk Berends

Na een carrière als goudsmid, vond Henk het tijd om het roer volledig om te gooien. Hij volgde een opleiding tandtechniek en specialiseerde zich met een vervolgopleiding tot tandprotheticus. Sinds 2015 is Henk Berends actief als tandprotheticus. Hij bracht zijn kennis in de praktijk bij Tandprothetische Praktijk Ridder. Na ruim vijf jaar was het opnieuw tijd om het roer om te gooien. Henk vond een prachtig monumentaal pand in de binnenstad van Assen en liet zijn grote droom werkelijkheid worden: een eigen tandprothetische praktijk.

meer weten?

Actueel nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons vak en onze praktijk. Hierin proberen we zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Lees hier over onze actuele onderwerpen.

lees meer

dit kunnen wij voor jou betekenen

Hier zijn we te vinden