Actueel
/nieuws en tips

Heb jij wel eens stilgestaan bij hoe jouw kunstgebit nou echt zit? Eet je nog alles, ga je nog overal naar toe, doe je nog wat je leuk vindt? Wanneer ik vraag hoe de ‘oude gebitsprothese’ zit krijg ik vaak het antwoord; prima. Totdat ik doorvraag en dingen ga benoemen. Dan blijkt er vaak toch van alles aan te mankeren of blijkt dat patiënten de prothese helemaal niet mooi vinden. Vaak zijn al die dingen in de loop van de jaren onbewust geaccepteerd en geven ze onbewust veel ongemak.

Juist kritisch zijn op je kunstgebit is wat ik van mijn patiënten vraag. Jij bent degene die de prothese draagt en als geen ander kunt voelen of het ook echt goed zit. Daarbij is er veel keuze in vorm en kleur tanden, een kunstgebit hoeft er dus niet meer ‘nep’ uit te zien. We kunnen je gebitsprothese maken zoals je eigen gebit was of wanneer je dat juist niet wilt maken we de prothese, zoals jij dat graag wenst.

En soms kan ook alleen een nieuw laagje in je huidige prothese al veel uitkomst bieden en veel ongemak wegnemen. Herken je je in bovenstaande of wil je gewoon eens vrijblijvend advies, maak gerust een afspraak, “Het past altijd”.

Hier zijn we te vinden